6 Aralık 2009 Pazar

Hastayım, hasta... Canım hiç birşey istemiyor :(

Can dostumun gidişi, arkasından doğumgünü şenliğim ve akabinde de bayram ziyareti için 12 saatlik otobüs yolculuğuyla gerçekleştirilen Karadeniz seferinden sonra, 2 senedir burnu bile akmayan ben, ciğerlerimin anatomik konumlarını artık beğenmemeleri ile ısrarla ağzımdan çıkmaya çalışmaları sonucunda bir haftadır yatak-döşekle samimiyeti arttırmış bulunmaktayım. Bu arada tabi ki tüm blogları takip ettim, yeri geldi muhteşem yorumlarımla (!) kendilerini şenlendirdim. Ama gel gör ki vücudumdaki kırgınlık başka birşey yapmama izin vermiyor. Sevdiceğim bile durumdan oldukça mutsuz olmalı ki "Neden çanta dikmiyorsun? Hadi bir şeyler diksene!" diyerekten içimdeki crafty womanı dürtüklediyse de nafile, başarısız oldu.

Bak yazarken bile çok yoruldum:) En iyisi gidip şurubumu içeyim.

Bir antibiyotikle çilek aromalı öksürük şurubu sonrasında aranızdayım.

P.S: Bu arada kimse beni merak etmedi mi yahu!!! Ne arayan var ne soran:( (Bu hastalık döneminde bol bol kapris yapasım var, mazur görün ;) )

3 yorum:

Oyuncakçı ADAM dedi ki...

Bende hastayım ama ne yatak döşek yatabiliyorum nede kapris yapacağım insan bu aralar beni pek sallamıyo :)geçmiş olsun sanada ...

İğne İle İplik dedi ki...

Kapris her hastanın doğal hakkıdır, kendine gelene kadar bloggerlara istediğini çektirmekte özgürsün:) Ama bizimde dileğimiz bol bol dinlenmen ve kendine bakman:) Çok geçmiş olsun canım, yorma sakın kendini veee bloğa bakıcam diye şuruplarınıda ihmal etme, doğra yatağa bakim:)

Crafty Engineer dedi ki...

Çok teşekkür ederim Demetciğim. Canım eşimin sayesinde bol bol dinleniyorum:) Şurubumu da düzenli içiyorum merak etme :P

Sana da çok geçmiş olsun eserce. Sen de benim gibi sevgili bloggerlara kapris yapmayı deneyebilirsin ;)

Related Posts with Thumbnails