17 Aralık 2009 Perşembe

I'm back :D

Evet biliyorum, yine uzun bir ara verdim bloğa. Ama vallahi tembelliğimden değil -en azından bu seferlik :P -. Okuyup türkçeye çevirmem gereken bir sürü döküman ve kongreye yetiştirmem gereken 2 adet makalem olması nedeniyle bir haftadır yoğun bir tempoda çalışıyordum. Neyse ki makaleleri, sistem gece yarısı 12'de kapanmadan ve ben balkabağına dönüşmeden yollayabildim.

Böyle yoğun günlerin arkasından nedense garip bir şekilde boşluğa düşüyorum. "Eeee, şimdi ne olacak, iş de kalmadı, pöfff" şeklinde kendimle yaptığım sohbetler sonucunda -ki iş asla bitmez, sanki yazmam gereken bir doktora tezim yokmuş gibi- rahatlayıp, kendimi craft sitelerinde gezinirken buluyorum :D

Güya crafty engineer olacağım ama uzun zamandır başkalarıın yaptığı cicilere bakıp iç geçirmekten başka bir faaliyete imza atmışlığım da yok. Elimde çok güzel parça saten kumaşlarım var. Onlardan clutch yapmak istiyorum ama bir türlü makinenin başına geçip dikmeye başlayamıyorum.

Yılbaşı için evimizi süslemeye de henüz başlamadık. Ağacımızı itinayla kurup, kurulum sırasında sevgiliyle "O oraya asılmaz! Bak işte olmadı! Öfff sen karışma hayatım ya, ben yaparım! " replikleriyle birbirimizi bezdirmeye çalışmamız lazım daha :D Yılbaşı için birkaç yerde gördüğüm, çok hoşuma giden birkaç fikir var, onları da uygulamak istiyorum.

Mesela şu kar taneleri ne kadar güzel değil mi?



Kahve karıştırma çubuklarını sprey boyayla boyayarak yapılabilecek çok güzel bir uygulama bence. Hem yılbaşı konseptine de süper uygun. Tık tık

Yılbaşı ağacını süslemek için ise yapılabilecek 3 boyutlu süsler beni benden aldı doğrusu.

hem kağıttan hem de keçeden yapılabilir.

 
Yapım aşamaları,

 
 
 
 
Sanırım resimler yapım aşamaları için yeterli olmuştur. Kaynak için tık tık...

Bu da keçeden yapılmış hali, buna da bayıldım.

Yapılacak ne çok iş varmış meğer -he he sanki bilmiyorum da :P- .
Şimdilik benden bu kadar. Güzel, sakin ve mutlu bir perşembe geçirin, ne de olsa hafta sonuna bir gün kaldı ;)



Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails