2 Ocak 2010 Cumartesi

Merhaba 2010 !!!!

Yılbaşı arifesinde tüm blogger arkadaşlar gibi kutlama amaçlı ben de mesaj yazmak isterdim, amma velakin final döneminin en yoğun zamanı olmasından kaynaklı, günde 3'den az sınavda gözetmen olmadığımdan buna fırsat bulamadım, merakla benim yayınlayacağım yılbaşı mesajını bekleyen blogger camiasından özür dilerim :D

Gelelim yılbaşına... O gün de arka arkaya 3 sınavda gözetmen olduğum için koşturarak işe gittim. Her biri 90 dakika olmak üzere sınavlarda gözetmenlik görevimi yerine getirdim ve koşarak eve döndüm. Arkadaşlarımızla -daha doğrusu hepsi canımız ciğerimizdir, aileden sayılırlar ki zaten biri eşimin abisi :P - bizbize bir kutlama yapacağımız için çok da telaşa lüzum görmeden hazırlıklara başladık. Menümüzde bolca mezenin yanı sıra vazgeçilmez fırın tavuk ve pilavımızla canım sevgilimin spesiyali olan mevsim salatamız vardı. Bol bol yedik, içtik, güldük, sabırla gece yarısını bekledik.

Yılbaşını dışarıda değil de evde sakin, sessiz geçirmekten hoşlanan insanlarız. Hal böyle olunca her sene evimizde, sevdiklerimizle yeni yıla girmekten büyük keyif alıyoruz. Bu sene kadromuzda eksikler olsa da -canım kardeşlerim M. ve E., can dostlarımız T.,E. ve L.- yine de keyifli bir gece geçirdik -Şimdi isimlerin sadece baş harflerini yazınca gazete haberi gibi oldu ama :D -.

Yılbaşı biletimize de amorti vurdu :D

Sırada geceden kareler var.


İlk sırada bendeniz ve geleneksel hale gelen yılbaşı ağacımız var. Fotoğrafı misafirlerimiz gelmeden önce çektiğimizden ayağımda muhteşem terliklerim var, dolayısıyla kendilerini itinayla kamufle ettim :P


Bu da bizim yılbaşı soframız. Tatlı olarak mozik pasta yaptım, misafirlerimiz de yaş pasta yapmışlardı. Onların fotolarını çekmemişim. Yemek sonrası çayla afiyetle yendiler.
 
Bu seneki yılbaşı kadromuz :D

Herkese mutlu, huzurlu, sağlıklı, bol bol sevinçli yıllar....

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails