19 Ocak 2010 Salı

Yine, yeniden karrrrr :D

Evet doğru tahmin, dışarıda lapa lapa kar yağıyor :D Aslında ne soğuktan, ne de kış mevsiminden hoşlanmam. Bana sıcak olsun, gerisi önemli değil. Bu nedenle kışın tek sevdiğim yanı kar. Aslında biz kendisini yarın itibariyle bekliyorduk ama canı bugün yağmak istedi. Pek de iyi etti.
Malum bu sene kış göremedik. Ne her sene beni evden çıkmaya bile korkutan soğuklar oldu ne de doya doya kar yağışını izleyemedik. Bu durum ne kadar sürecek yahu derken, bugün kış geliverdi :P
İşimin bir çok zorluğu olmasına rağmen, mesela 28 yaşında hala ders çalışıyor -çalışmak zorunda- olmam gibi, birçok avantajı da var. Bunlardan en önemlisi de arada bir  kaçamak yaparak, okulu kırabilmem :D He he, bu cümlemle kafası karışanlar olabilir, hemen açıklayayım efem :D Şu an itibariyle doktora yapan crafty engineer, aynı zamanda akademisyendir, dolayısıyla okulu aynı zamanda iş yeri olmaktadır. Buna bağlı olarak, işi kırdığı günler aynı zamanda okulu da kırmış bulunmaktadır :D İşte, bugün de o günlerden biri ve ben sıcacık evimde oturmuş karın keyfini doyasıya çıkarıyorum.
 Hepinize keyifli bir salı dileğiyle ;)

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails