17 Ocak 2012 Salı

Size de hiç oluyor mu??

Bazen üniversitedeki bazı çakma sarışın hatunların saçını başını yolmak geliyor içimden!! Arkadaş, insan bu kadar yapmacık, bu kadar samimiyetsiz ve bu kadar kötü kalpli nasıl olabilir, aklım almıyor! Sen birşey söylersin sırf seni incitmek ya da sırf muhalefet için karşı çıkarlar, biraz üstelesen âlâ sokak kadınından daha iyi kavgaya tutuşurlar!

Öfff bunaldım yemin ediyorum! Okulumu dereceyle bitirdim. Aldığım onca teklife, o kadar paraya  rağmen özel sektöre gitmedim ki böyle manyaklarla muhatap olmayayım diye. Üniversitedir, ilim yuvasıdır, insanlar akıllı, saygılı olur dedim ama nerede!

Yok böyle olmaz, bir iki kişiyi parçalamadan rahat edemeyeceğim yemin ederim.

Ya da en iyisi evimin kadını olmak ama o da uzak bir hayal şimdilik....

3 yorum:

Narsistanbul dedi ki...

çok iyi anlıyorum..
ben de mühendisim ve mühendis bir bayan için hayat bazen çok zor

Stil Direktoru dedi ki...

ahha süpersin almanyadan sünnet düğünene gelen yumurta sarısı saçlı bacılar yazdım geçen o hesap bu arada kuzum kıyamam canım ya değil mi halimden anlarsın sen ne soğuktu bea millet burada soğuk diyor gitsinler -20'lere göreyim hoş Prag -30 dereceydi oarası da ayrı. Umarım en yakın zamanda gidersin kuzum mucx.

Crafty Engineer dedi ki...

@Selcen Yurtseveroğlu: Canım maalesef bu ülkede mühendis-doktor, kadın-erkek olmak değil de insan olmak zor. Çünkü insan gibi insan o kadar az ki, birine karşı açık, kendin gibi, yalansız, dolansız davrandığında; ne yazık ki karşındaki egosundan öldüğü, aşağılık kompleksinin de dibine vurduğu için seni yaralamaya, eksiğini bulup canını acıtmaya çalışıyor. O zaman da işte böyle saçını başını yolup eline veresim geliyor.

@Stil Direktörü: Ah Edim ah, aynen öyle. Akademisyen de olsa bunların içindeki elti ruhu bir türlü ölmüyor. o en iğrenç tonundan yumurta sarısı saçlarıyla insanı delirtebiliyorlar:)
Bu arada çok haklısın, İstanbul'a soğuk diyenler, Avrupa'daki -20'ler, -30'larda ne yaparlar acaba :D Valla buranın yüreği soğuk insanlarıyla bir arada yaşamaktansa orada -30'da sıcacık yürekli, kibar, saygılı insanlarla sokakta yürümek daha çekici geliyor şu an bana. Güzelim yurdumdan bile soğuttu bu manyaklar beni.

Related Posts with Thumbnails