11 Kasım 2009 Çarşamba

Nihayet...

Neredeyse 1 hafta önce bloğumun tapusunu almış olmama rağmen, daha ne düzenlemesini yapabildim ne de "Heyyy, ben de buradayım :D " temalı muhteşem (!) yazımı girebildim. Yoksa daha başlamadan blogger olma maceram sona mı erecek :S

Daha ilk yazıyla kazara bloğuma uğramış kişileri de kaçırmak istemem. Gelelim işin özetine: Uzunnnca bir süredir, sessiz sedasız blog takipçisi olan bendeniz bir gece yarısı uykusuzluğun vermiş olduğu gafletle "Yaaa benim de bir bloğum olsun, ben de ciciler yapayım, yaptıklarımı paylaşayım. N'olurr, n'olurr!" şeklinde beynimi yiyen iç sesime yenilerek bloğumun temellerini attım.

Yaptığım işle hiçbir ilgisi olmayan dikişe, boyamaya merak salan bu bünyeyi daha fazla frenleyemedim ve işte ben de aranızdayım.

2 yorum:

İğne İle İplik dedi ki...

O duyguyu bende biliyorum, o yüzden kalkıp açtım bloğumu, çok da eğleniyorum, sanada hayırlı uğurlu olsun o zaman:) Tesadüfen baktım ama bak beni kaçırmadın;)

Crafty Engineer dedi ki...

Sevgili iğne ile İplik,
Seni kaçırmadığıma çok sevindim:P Sabah ilk işim bloğuma bakmak oldu ve o da neee: İki tane güzel insan beni listelerine almışlar, bu da yetmezmiş gibi bir tanesi de sıcacık bir yorum bırakmış:D Tabi benim ağzım kulaklarımda "Evet yapabilirim, ben bu bloğu ayakta tutabilirim!" şeklinde özgüvenim tavan yaptı :D Teşekkürler ;)

Related Posts with Thumbnails